Diensten

Achtergrond Info

Sinds 2007 is Stars Creatix een creatief multimedia bureau voor freelance opdrachten. Mede door connecties met een belangrijke klant KPN is het in het begin nogal vrij snel van start gegaan. De eigenaar en Lead Developer van Star Creatix, Dwight Mijnals was sinds zijn jeugdige jaren werkzaam in de reclame, tv en communicatie branche.

Dwight heeft voor vele productie en reclame bureaus gewerkt als Productie en later Regie assistent op de set en in de studio. Film & productie bureaus zoals; KC Films, Hazzaza Productions, AV Services.
Reclame producties: Postbus 51, Diamant, Aquafresh, Warchild, Unicef, Postcode loterij, Car Class, Freshement fresh, Whiskas, Footlocker, Nike Air introductiecampagne, Wokkels, Fogbound bioscoop film introductie champagne.

In dit vak merkte Dwight al snel dat zijn voorkeur uitging naar creatie concepten met interactieve communicatie. Geheel zelf innovatieve multimedia concepten bedenken en van de grond af opzetten. Dwight wilde meer kunnen doen met zijn creatieve geest en is daarom verder gaan studeren op het 'HALLO' academie, toegepaste creativiteit voor gevorderden te Amsterdam.

Wat Dwight voornamelijk op de 'HALLO' academie geleerd heeft is om 'Out of the box' te kunnen denken en de vertaalslag vinden naar passend creatief concept voor geschikt doelgroep. Hierdoor heeft Dwight veel van het reclamevak geleerd en opdrachten afgerond als creative director voor diverse reclame bureaus.
Enkele voorbeelden van reclamebureaus: FHV/BBDO, Only, Kessels Kramers, N=5, Mulholland Pictures en andere. Hierna heeft Dwight stage gelopen als Creative Director bij een van de grootste reclame bureaus van Nederland, FHV/BBDO in Amstelveen.

Start up

Na de Studie voor toegepaste creativiteit is Dwight zichzelf gaan specialiseren om zelfstandig multimedia projecten te kunnen opzetten. Vanaf 2004 tot begin 2007 is Dwight werkzaam geweest voor XS4ALL internet bv op de technische service desk voor websites en internet ondersteuning naar particulieren en bedrijven. Hier heeft Dwight vele interne cursussen en trainingen gevolgd in techniek voor werking van internet applicaties en websites. Dwight heeft bij XS4ALL ook zelfstandig gewerkt aan projecten met de afdeling communicatie en innovatie. Sindsdien is hij stap voor stap begonnen met zijn eigen multimedia bureau waardoor KPN geïnteresseerd is geraakt in zijn multimedia concept wat hij ook voor XS4ALL ontwikkeld heeft.

Voor KPN heeft Dwight voor Stars Creatix uiteindelijk 3 projecten geheel met succes afgerond. Tijdens dit traject heeft Dwight veel kunnen leren in praktijk op professioneel niveau. Om dit multimedia vak te beheersen moet je uiteraard verstand hebben van benodigde software wat Dwight der jaren heen heeft ontwikkeld. Stars Creatix werkt voornamelijk vanuit eigen studio maar gaat ook graag naar de bedrijven op locatie wanneer dit gewenst is.


Specialiteit

Vanaf 2008 is Dwight zich nog verder gaan specialiseren in werking en programmering complexe multimedia applicaties. Multimedia applicaties voor gebruik met internet services voor web, desktop en mobiel. Dwight heeft in 2009 zijn Masterclass voor multimedia MVC OOP programmering behaald en sindsdien aan complexere multimedia projecten gewerkt. Mede door zijn ervaringen en creatieve studies in multimedia communicatie heeft Dwight genoeg kennis opgebouwd voor ontwikkeling van professionele multimedia concepten.

Inmiddels heeft Stars Creatix zich gespecialiseerd in Development en Creative Concepting van multimedia applicaties. De specialiteiten van stars Creatix zijn ook bewezen bij de grotere bedrijven zoals: s'Heeren Loo, Thomas Cook, KPN, MoonM Styling, F1 Fan Fashion, De Poffernier, Villa Vrolijk, Albert Heijn, Mediq, Yakult en meerdere. Zie portfolio voor een beter overzicht.

Visie

Menselijke zintuigen interactief met alle objecten op planeet aarde!

Development to the max met het oneindig internet is waar Stars Creatix voor staat. Innovatieve applicaties programmeren en tot leven brengen. Technische begeleiding en advies op maat voor ontwikkeling van professionele multimedia projecten.

Om je dromen waar te maken, moet je eerst wakker worden!
Wacht niet langer en vervul je passie day by day.

Creative Multimedia & Software Development

© Stars Creatix 2021