Diensten

s'Heeren Loo 10 Templates voor E-learning Web APP

  • Templates Web APP
  • Back-End Development
  • Front-End Development
  • CMS
Opdracht

Voor s'Heeren Loo heeft Stars Creatix samen met TD Multimedia een complete e-learning Web APP ontwikkeld. Stars Creatix heeft de gehele app geprogrammeerd voor zowel de front-end als back-end. De applicatie is bedoeld voor cliënten met licht verstandelijk handicap of gedragsproblemen.

In de applicatie worden ook alle statistieken, vragen, behaalde scores en dergelijk in de spellen verwerkt. Voor de managers bij s'Heeren Loo heb ik een aparte back-end geprogrammeerd wat direct samenwerkt met de applicatie en handelingen met de back-end bij s'Heeren Loo. De cliënten leren m.b.v de multimedia applicatie om zichzelf op spelenderwijs de benodigde vaardigheden aan te leren voor het dagelijks leven en verbetering op de arbeidsmarkt.

Voor de E-learning applictaie heeft Stars Creatix 10 Templates geheel op maat geprogrammeerd. De templates worden gebruikt voor de spellen in de app en kunnen door de managers volledig gevuld en gewijzigd worden, denk aan de vragen en antwoorden met audio, teksten met informatie in de App etc.

We hebben met de e-learning app de innovatieprijs van 2011 gewonnen waar we uiteraard zeer trots op zijn!

Multimedia Projecten

Zie projecten waar met trots aan is gewerkt

Creative Multimedia & Software Development

© Stars Creatix 2021